Från det här huset på Ekerö har du sjöutsikt och badrocksavstånd till Mälaren. Här finns möjligheten att flytta in i ett riktigt drömboende. Läs mäklarens beskrivning. 

Varmt välkomna till denna idylliska och ogenerade oas endast ett stenkast från Mälarens glittrande vatten! Med ett optimalt läge i attraktiva och trivsamma Lundhagen finner ni detta drömhem om totalt 223 kvm i ett plan med loft och källare – en mycket väldisponerad och representativ villa med fina öppna ytor, högt i tak, braskaminer, burspråk och stora fönsterpartier som skapar ett vackert ljusinsläpp och en härlig atmosfär.

Missa inte heller reportaget i Hus & Hem från 1997 där arkitekten beskriver tillblivelseprocessen: Läs reportaget här.

Drömboende Mälaren Ekerö Svensk Fastighetsförmedling
Vardagsrummet har stora fönsterpartier mot tre väderstreck, öppen spis och generös takhöjd. (Foto: Svensk Fastighetsförmedling)

Här erbjuds bl.a. ett rymligt sällskapsrum med öppen spis och tak i nock, underbar matplats med sjöutsikt över Mälaren, braskamin och utgång till altan, trivsamt Puustelli kök, vackert entresol/loft med fin sjöutsikt, 3 rymliga sovrum med ordentligt garderobsutrymme, gillestuga, vinkällare samt bastu.

Drömboende Mälaren Ekerö Svensk Fastighetsförmedling
Flygeln ger en inbjudande och härlig utlandskänsla. (Foto: Svensk Fastighetsförmedling)

Gångavstånd till Mälaren och egen pool

Till husets absoluta höjdpunkter hör den underbara ogenerade trädgården i två nivåer med vackra planteringar, väldoftande rosenbuskar, fin magnolia samt ett trevligt poolområde, soldäck och plan gräsyta. Även vardagsrummet, med dess generösa takhöjd och vackra utsikt, erbjuder något utöver det vanliga!

ANNONS
ANNONS
Drömboende Mälaren Ekerö Svensk Fastighetsförmedling
Huset har både pool och gångavstånd till Mälaren. (Foto: Svensk Fastighetsförmedling)

Här finns även ett charmigt och trevligt gästhus med källare om 21 + 21 kvm med 2 rum, pentry och wc/ dusch. Lämplig som bl.a. kontor/tonårsboende alt. uthyrning. Dubbel carport , bergvärme, larm och fiber.

Drömboende Ekerö Sjöutsikt Mälaren
Trädgården är perfekt för tillställningar eller häng med familjen. (Foto: Svensk Fastighetsförmedling)

Här i Lundhagen bor man i lugna och trivsamma kvarter. Småbåtshamn och Lundhagsbadets fina sandstrand ligger endast ett hus bort. Dessutom är det nära till Träkvista skola. Tar man bilen eller åker kommunalt är det enkelt att ta sig till Brommaplan och Stockholms innerstad. Det är endast några minuters promenad till busshållplats.

Det här är det perfekta boendet, utöver det vanliga!

Reportage i Hus & Hem från 1997.