Livspusslet – att klara alla vardagens och helgens uppgifter – kräver en del. En viktig del i livspusslet är naturligtvis bilen.

Bilen ska vara tillräckligt stor för att få rum med alla barn och prylar – men även få plats hemma, på uppfarten eller i parkeringshuset. Tillräckligt stark och säker för att klara snöyran, tillräckligt snål för hushållsbudgeten.

Att ta steget upp till en SUV kan faktiskt innebära att man behåller personbilens goda egenskaper och den större bilens fördelar.

Fördelarna med en SUV

SUV-bilar kan vara lika smidiga att köra och parkera som personbilar – samtidigt som man sitter lite högre och lastutrymmet sväljer mycket mer.

En viktig aspekt vid valet av bil är naturligtvis säkerheten. Renaults SUV-bilar har som standard – eller som extrautrustning – samma viktiga säkerhetsfunktioner som bilarna i det större SUV-segmentet.

Här kan du läsa mer om Renaults SUV-bilar

En bilmodell som passar både barnfamiljen och den kräsne föraren

För barnfamiljen finns det naturligtvis ISOFIX-fästen, möjlighet att stänga av airbagen och andra viktiga säkerhetsdetaljer.

Detaljer som uppskattas av barnen är panoramataket som ger fri sikt mot himlen – och multimediafunktioner som maximerar underhållningen på resan.

Detaljer som uppskattas av föraren är intuitiva förarstödssystem, som gör bilkörningen både säkrare och behagligare.

När det kommer till plånboken är fördelarna påtagliga. Både i inköp och drift är en SUV en passande pusselbit – även för hushållsbudgeten.

ANNONS
ANNONS

Tre starka SUV-modeller – CAPTUR, KADJAR och KOLEOS

Renault kan idag erbjuda tre olika varianter av SUV – CAPTUR, KADJAR och KOLEOS. De har alla SUV:ens bästa egenskaper. Men var och en har sin särskilda personlighet.

CAPTUR uppskattas av barnfamiljer, unga par och singlar med ett aktivt liv där cyklar, skidor och packning kanske ska samsas med barnvagnar och resesängar. Dessutom är det möjligt att ta av och tvätta bilklädseln efter alla äventyrsfärder.

Här kan du läsa mer om Renault CAPTUR

De som väljer Renault KADJAR har ungefär samma behov, men väljer kanske de lite längre resorna. Körglädjen och komforten och framför allt driftsekonomin uppskattas – då KADJAR kan komma ner i en förbrukning på 3,8 liter per 100 kilometer och ett co2-utsläpp på 99 gram per kilometer. KADJAR kan dessutom fås med fyrhjulsdrift.

Här kan du läsa mer om Renault KADJAR

Det tredje alternativet – KOLEOS – gör sig lika bra på väg till festen som till skidbacken. Ett naturligt val när det krävs kraft och komfort.

Här kan du läsa mer om Renault KOLEOS

Till samtliga modeller finns ett rikt program med extrautrustning – så att bilen kan anpassas efter de mer personliga behoven.


Detta är en sponsrad artikel i samarbete med Renault.