Det här skriver Di Weekends team, som testat Mathias Dahlgrens nya vegetariska restaurang Rutabaga på Grand Hôtel.

”Menlöst och på gränsen till hutlöst”, är omdömet i artikeln.

2.500 kronor hamnar notan på för tidningens två utsända personer.
”Det är på tok för mycket”.

”Men nu sitter vi med en morot som är just en morot. Och även om den är bakad i en dyr Jospergrill så är det just bara en morot. En morot som kostar 250 kronor”, skriver Di Weekends krogpatrullduo, som vet att Mathias Dahlgren kan bättre – han är en av Sveriges bästa kockar.

ANNONS
ANNONS

Men den här gången gjorde han alltså smaklökarna besvikna.

”Vi lämnar Rutabaga, fortfarande lite hungriga och med tom plånbok”, avslutar magasinets krogreportrar.

MISSA INTE: Här är Sveriges bästa matkrogar [DagensPS.se] >

LÄS ÄVEN: Diskare blir delägare i stjärnkrog [DagensPS.se] >