Bilden är tagen i ett annat sammanhang.

Dagens techbrief handlar bland annat om elcyklar som ska ersätta bilar, Red Hats nya logga, och det senaste i fallet med Tesla-kraschen där en man miste livet.

TECHBRIEF – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe.

Amazon: Fullt automatiserade lager är minst 10 år bort

E-handelsjätten har investerat stort i robotar de senaste åren, men är försiktiga med prognoserna för framtiden, skriver The Verge.

Investerare lägger in 20 miljoner dollar i el-cykel-startup

De nya cyklarna ska kunna köra upp till 30 mph, motsvarande drygt 48 km/h, skriver TechCrunch. Cyklarna ska kunna konkurrera ut bilar i stadskörning.

ANNONS
ANNONS

Julian Assange dömd till 50 veckor i fängelse

Wikileaks-grundare bröt mot borgen, och döms till ett knappt år i fängelse i Storbritannien, rapporterar Mashable.

Red Hat byter logga

Linux-giganten har för första gången på över 20 år designat om sin logga, rapporterar ComputerSweden.

Spotify börjar rekommendera podcasts parallellt med musik

Streamingplattformen ska bli en stor aktör på podcast-marknaden, skriver The Verge. De nya förändringarna ska snabba upp processen.

Tesla stäms för dödskrasch 

Elbilstillverkarens självkörningssystem Autopilot anges som orsaken till att bilen kraschade in i en barriär på motorvägen och föraren miste livet, rapporterar TechCrunch. Stämningsansökan kommer att möta motstånd i en eventuell rättegång, då föraren fick flera förvarningar om att ta över styrningen av bilen under tiden fram till olyckan, enligt artikeln. Tesla nekar till anklagelserna som rubriceras som vållande av annans död.