Amazons sökresultatmanipulation, spelen i Apple Arcade samt det senaste kring WeWorks börsnotering – det och mer i dagens techbrief.

TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe.

Google skickar ut inbjudningar till Pixel-event

Google har bjudit in media till ett event i New York den 15 oktober där företaget väntas visa upp nya Pixel-telefoner samt nya smarta högtalare i produktserien Google Home, som Dagens PS rapporterade om tidigare i morse.

Nya uppgifter: Amazon manipulerar sökresultat

The Wall Street Journal har kommit över dokument som visar att e-handelsjätten manipulerat sökresultat i onlinebutiken för att prioritera produkter som bolaget själva tjänar mer pengar på.

ANNONS
ANNONS

Här är spelen som Apple Arcade har vid lansering

The Verge har fått en förhandstitt på några av de 100 spelen som den nya speltjänsten kommer att lanseras med. Konsumenter i USA kan börja spela den 19 september, och tjänsten kommer att kosta fem dollar i månaden.

Amerikanska trafikverket yrkar på krav om ljud i elbilar

Enligt ett nytt förslag vill US National Traffic Safety Administration menar att konsumenter som köpt en elbil måste kunde välja ett digitalt motorljud för att göra körningen säkrare i stadsmiljö, skriver The Verge.

Rykte: WeWork lägger sin börsnotering på is

Plattformens moderbolag The We Company har enligt nya uppgifter fått kalla fötter efter marknadens svala mottagande av nyheten om en potentiell notering, skriver TechCrunch. Vid en tidpunkt värderades bolaget till 50 miljarder dollar.