Dagens techbrief handlar om nya iPhones, Audis galna elbilskoncept och ett rykte om ”nästa stora grej” från Apple.

TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe.

Allt från Apples event: Ny iPhone, iPad och Apple Watch

Kolla in artikeln på Dagens PS: Här visar Tim Cook upp Apples nyheter. Bland annat avtäcktes iPhone 11, Apple Watch Serie 5 och en ny billig iPad.

Billig elbil från Hondas kommer till Europa nästa sommar

Nya Honda e har en räckvidd på 22 mil, och kommer att kosta knappa 30.000 euro när den släpps i Europa nästa år, rapporterar The Verge.

Googles utmanare till Apple Arcade ”kommer snart”

Under gårdagens Apple-event annonserade vd:n Tim Cook att bolagets nya speltjänst Arcade kommer ut om en dryg vecka, den 19 september, med en månadskostnad på 4,99 dollar för omkring 100 spel.

Senare under kvällen twittrade Google ut en video om sin egen speltjänst, med texten ”Det är nästan dags. Google Play Pass kommer snart”. Inga uppgifter om pris eller exakt datum anges i tweeten.

Audis nya elbil är ett helt galet koncept

Ett slags terrängbil, helt eldriven och med drönare som helljus – låter det lockande? Audis nya konceptbil AI:Trail är precis så galen som det låter.

ANNONS
ANNONS

Här är en video, via Audi:

Nytt rykte: Apple utvecklar eget AR-headset

Enligt koden till nya operativsystemet iOS 13 har Apple testat ett AR-headset internt. Flera användare har luskat fram detaljer kring den nya produkten, som enligt The Verge har kodnamnet ”Garta”. Är det här en produkt som kommer att släppas på marknaden?