I dagens techbrief kan du läsa om Fords nya el-SUV, WeWork som fiskar efter T-Mobiles vd samt de tre bästa hörlurarna att ge bort i jul.

TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe.

Här är Fords flashiga nya el-SUV

Ford Mustang Mach-E har precis avtäckts – och The Verge har alla detaljer om den nya modellen. Mach-E väntas släppas till försäljning i slutet av nästa år.

Ford Mustang Mach-E. (Foto: Press)

Google försöker locka användare med 22 nya spel till ’Stadia’

Bara dagar innan lansering försöker sökjätten krydda erbjudandet för potentiella prenumeranter på nya speltjänsten Stadia. The Verge rapporterar att Google lagt till 22 speltitlar, som alla kommer att vara redo att spela från dag ett.

WeWork inget för karismatiske mobil-vd:n

T-Mobiles vd John Legere tänker inte, trots envisa rykten, lämna sin post för att ta över kontosuthyraren WeWork. Det rapporterar The Verge.

Trådlösa hörlurar att stoppa i julstrumpan

 

Foto: Bose/Press

Bäst i test: Bose 700
Uppföljaren till QuietComfort släpptes tidigare i år. Den nya modellen förbättrar allt som var bra med föregångarna, bland annat Bose industriledande brusreducering – men smakar det så kostar det. Prislappen landar på 4.390 kronor.

 

ANNONS
ANNONS

 

 

Foto: Sennheiser/Press

Bäst ljud: Sennheiser Momentum
De här hörlurarna har kanske inte Bose brusreduceringsklass, men ljudet sitter där det ska. Prislappen ligger likt Bose på dryga 4.000 kronor.

 

 

 

Foto: Apple/Press

Mest prisvärda: Beats Solo Pro
Den här modellen har precis släppts, komplett med ny design, starka färger och bra ljud. Priset är omkring 1000-lappen lägre än de övriga i testet, nämligen omkring 3.390 kronor.

ANNONS
ANNONS

 

 

 

 

Källa: The Verge.