Apple planerar att släppa nya telefoner under 2018 och de kan också bli de största någonsin. Det rapporterar Bloomberg News och hänvisar till källor.

Enligt insynspersonerna har Silicon Valley-jätten på gång tre mobiler där den största av dem skulle komma med en skärm på nära 6,5 tum.

Skärmen skulle samtidigt vara inpackad i storleken för en befintlig Iphone 8 Plus, vilket skulle göras möjligt med samma fullskärmdesign som med nuvarande Iphone X, skriver Cnet.

Av uppgifterna framgår det också att den stora mobilen skulle komma med en oled-skärm, ha en ID-skanner via ansiktsigenkänning och en A12-processor.

För de två andra produkterna kommer den ena att vara en uppgraderad version av Iphone X. Till skillnad från befintliga modellen, som erbjuds i färgerna silver och rymdgrå, skulle även en guld-version finnas tillgänglig denna gång. Mobilen skulle också komma med en A12-processor men också vara mer integrerad med röstassistenten Siri, enligt uppgift.

Slutligen vad angår den tredje modellen skulle den vara den billigaste inom produktgruppen. Det innebär att den inte skulle inkludera rostfritt stål som Iphone X gör och ha en LCD-skärm istället för oled.

ANNONS
ANNONS

Apple brukar släppa sina nya Iphones tidigt på hösten vilket innebär att någon av dessa tre modeller lär bli först synbara potentiellt i september 2018.