Montluc menar att företaget tillhör de branscher som drabbas värst av coronaviruset. Men Montluc vill leverera högkvalitativa diamanter till ett överkomligt pris. 97 procent av diamanterna väljs bort för att säkerställa högsta kvalitet.

ANNONS

Montluc beskriver sig som ett ”modernt lyxvarumärke” i diamantsmyckesbranschen. Eftersom de är en onlinebutik, så behöver de inte lägga onödiga kostnader på lokaler och personal, vilket ger ett lägre pris på diamanterna. Företaget redovisar också öppet processen där diamanterna väljs ut.

”Faktum är att vi väljer bort mer än 97% av alla diamanter avsedda för smycken för att de inte håller ”Montluc Standard”. Det ska vara enkelt att handla av oss och varje kund får alltid en personlig kontakt med någon av oss som arbetar på Montluc”, säger Sahra Talén på Montluc.

Montluc utlovar absolut högsta kvalitet på sina diamanter.

Hög kvalitet till ett lägre pris kan självklart vara extra värdefullt under coronavirusets härjningar, där diamanter förmodligen inte är det mest prioriterade köpet. En omedelbar åtgärd som företaget vidtog då var att stänga sin pop-up-butik på NK, av omtanke både för  personal och rent ekonomiskt. Men man försöker hålla huvudet högt.

”Vi har förmodligen drabbats hårdare än de flesta då den här typen av produkter nästan automatiskt hamnar längst ner i kristider. Ett diamantsmycke köper man ofta av en speciell anledning och dessutom är det något som förhoppningsvis skall ärvas i generationer framåt så med lite tidsperspektiv så är den här krisen endast ett litet hack i kurvan”, säger hon.

På Montluc har man verkligen sett hur aktörerna i näringslivet sluter upp för varandra och för sina kunder.

”Till exempel hemkörning/avhämtning av mat och andra typer av produkter, ICA-butiker som håller exklusiva öppettider för våra äldre, möjlighet att köpa presentkort på hotell som går att nyttja till det dubbla värdet den dagen man väljer att lösa in det”, säger Sahra Talén.

Här går det att beställa Montlucs fina diamanter

 

ANNONS
ANNONS

PS Supporten
Under coronakrisen är extremt många företag hårt drabbade, speciellt Sveriges småföretagare. PS Supporten är Dagens PS stöd för att med annonsering och artiklar om dessa bolag stödja svenskt företagande. Givetvis helt kostnadsfritt. För tillsammans hjälper vi varandra.

Vill du också få en artikel eller annons om ditt bolag som stöd under krisen – maila till [email protected] och skriv några ord om ditt bolag och de utmaningar du möter nu.