Itiviti:s Linda Middleditch vinner European Women in Finance Award, i kategorin Excellence in FinTech, enligt ett pressmeddelande.

ANNONS

Itiviti är en världsledande leverantör av teknologi till kapitalmarknadens aktörer som till exempel tradingfirmor, banker och mäklare.

Linda Middleditch, chef för teknik och produktstrategi, anslöt sig till Itiviti i juni 2019 efter mer än två decennier inom finanssektorn, där hon hade ledande befattningar inom UBS, Citi och Morgan Stanley.

Hennes fokus på att förbättra kognitiv mångfald inom produktstrategi och teknik har berikat Itiviti:s strategi för att bygga handelsplattformar och de team-medlemmar – vars professionella bakgrunder är förankrade i områden – som liknar företagets kunder.

Viktigt med tekniken

”Kognitiv mångfald kan vara transformativ inom Fintech,” sa Linda Middleditch och konstaterade att det inom Itiviti är viktigt att styrka tekniken.

”Andra viktiga element inkluder vårt  modulära designtänk, våra strategiska partnerskap och hur vi engagerar oss med kunderna”.

ANNONS
ANNONS

Itiviti:s vd Rob Mackay lyckönskade Linda Middleditch till priset.

”Vi gratulerar Linda till priset och firar framgången med henne,” sa han och fortsatte:

”Lindas ledarskap möjliggör för Itiviti att engagera sig i nya och spännande sätt att samarbeta – i våra teams, genom våt teknik, i vårt strategiska nätverk av partners, och med våra kunder – för att driva innovation och omvandling framåt”.

Läs mer: Fintechbolag kan slå världsrekord i notering

 

 

ANNONS
ANNONS