Ecster får en ny produktchef och Sverigechef. ”Jag ser fram emot att skapa marknadens mest attraktiva erbjudande,” säger Johan Nordström, som blir ny Chief Operating Officer för Sverige, i ett pressmeddelande. 

ANNONS

Ecster samarbetar med tusentals retailers över hela Sverige och erbjuder betallösningar för både e-handel och fysisk butik, sedan starten 2016.

Sedan i oktober drivs också verksamhet i Finland, med siktet inställt på flera nordiska marknader. Etableringen utanför Sverige har aktualiserat behovet av operativa chefer – som kan samordna Ecster:s olika avdelningar på landsnivå.

Bred erfarenhet av betallösningar

Johan Nordström har en bred erfarenhet av försäljning, betallösningar och kreditgivning till både privatpersoner och företag. Han kommer närmast från en tjänst som ansvarig för fastighetsvärdering inom Handelsbanken och tillträder den nya tjänsten den 16 november.

”Ecster har för mig alltid varit ett spännande bolag som jag nu får chansen att vara med och utveckla i en operativ roll. Jag ser fram emot att skapa marknadens mest attraktiva erbjudande tillsammans med kollegor, samarbetspartner och kunder,” säger han.

Läs mer: Schweiz lanserar grönt Fintech-nätverk

 

ANNONS
ANNONS