På grund av omständigheterna med covid-19 vill danska Pleo göra något för att hjälpa till. Onsdagen den 25 mars meddelade Pleo, via deras blogg, att alla nya kunder hos bolaget får använda deras tjänst helt kostnadsfritt fram till den 1 juli, om de registrerar sig innan den 30 april.

Det är en osäker tid för oss alla, speciellt för företag i alla dess former och storlekar. Omständigheterna gör det omöjligt att överblicka hur djupa eller långvariga de ekonomiska konsekvenserna kommer att blir för företag, men många kommer helt klart att påverkas.

Många bolag där ute försöker göra sitt bästa för att kunna bidra till coronaoron som pågår just nu. Pleo försöker göra sitt via att hjälpa företag att spara pengar. Något som förhoppningsvis inte bara hjälper för att rida ut stormen – utan även göra det mesta av livet efter krisen.

ANNONS
ANNONS

Till följd av Covid-19 har majoriteten av företagens fokus skiftat. I Pleos fall gäller samma sak.

Att få bättre koll på företagets kostnader har klättrar högt upp på prioriteringslistan för de allra flesta SMEs. Visserligen har det alltid varit viktigt, men just nu håller det många företagare uppe om nätterna.

Mer information