Apparkingspot Nordic är en app som låter innehavare av parkeringsplatser tillhandahålla dessa till bilägare som saknar parkering. Nu samarbetar företaget med svenska kreditbolaget Paynova, som integrerar sin pay-later-tjänst i appen. Det skriver Apparkingspot i ett pressmeddelande

Nu ingår ApParkingSpot Nordic i ett samarbete med Paynova vilket innebär att användarna kommer erbjudas ett tryggt och smidigt betalsätt genom en digital samlingsfaktura.

”Att kunna erbjuda vår trygga och enkla Pay-Later lösning till snabbväxande ApParkingSpot känns naturligtvis kul. Att betalningen sker via digital samlingsfaktura sänker tröskeln för att få nya användare och skapa lojalitet hos befintliga kunder”, säger Filip Lundberg, Head of Sales på Paynova.

Appen hjälper förare att hitta, boka och betala för parkering på några sekunder. Parkeringsplatsen kan vara utanför en bostad eller en arbetsplats och både privatpersoner och företag kan använda sig av tjänsten.

”Paynova är väldigt kundfokuserade, snabbrörliga och transparanta och vi är glada över att vi tillsammans kan utveckla den bästa parkeringslösningen för våra kunder”, säger Sasa Farkas, vd för ApParkingSpot Nordic.

ANNONS
ANNONS

2019 tecknade ApParkingSpot avtal med Apcoa Parking Sverige, som är en del av Apcoa-koncernen, Europas största förvaltare av parkeringsplatser. Avtalet gäller andrahandsuthyrning av p-platser och innebär att Apcoa kommer att erbjuda sina parkeringskunder möjlighet att hyra ut sina platser i andra hand via ApParkingSpot.