Idag lanserar Swedbank och sparbankerna Apple Pay till sina kunder med Mastercard och Maestro bankkort, vilket innebär ännu ett enkelt och säkert betalningsalternativ för dem, meddelar Swedbank.

Swedbank ser ett ständigt ökande intresse för olika mobila betalningstjänster. Med Apple Pay på iPhone, Apple Watch, iPad och Mac kommer Swedbanks och sparbankernas kunder nu att kunna göra snabba och bekväma köp i butiker, appar och online.

ANNONS
ANNONS

– Vi vill kunna erbjuda våra kunder ett bra utbud av digitala och mobila tjänster och Apple Pay är en efterfrågad tjänst bland våra kunder. Vi är väldigt glada över att nu kunna bredda vårt mobila betalningserbjudande med ännu ett säkert och smart alternativ, vilket kommer att ge massor av mervärde för våra kunder, säger Lotta Lovén, Head of Digital Banking, Swedbank.

Om Apple Pay

Säkerhet och integritet är kärnan i Apple Pay. När du betalar med Apple Pay får du ett enhetsspecifikt nummer och en unik transaktionskod. Ditt kortnummer lagras aldrig på din enhet eller på Apples servrar och Apple lämnar heller aldrig ut ditt kortnummer till den du handlar av. Med iPhone och Apple Watch kan kunder betala med Apple Pay i butiker, restauranger, taxibilar, automater och många fler platser. Varje köp med Apple Pay autentiseras med bara en blick eller en touch med Face ID eller Touch ID, eller en enhets lösenord.