H&M, som gått knackigt både verksamhetsmässigt och på börsen under senare tid, kommer att kalla till ett stormöte med sina anställda under tisdagen. Det rapporterar Breakit.

Enligt uppgift kommer mötet att inkludera alla anställda på huvudkontoret som arbetar med H&M-varumärket. Det innebär att ett antal hundra eller kanske uppemot tusen personer kommer att delta.

Inkallelsen till ett möte uppges ha väckt en del frågetecken bland de anställda då det råder oklarhet kring exakt vad mötet skall avhandla.

H&M:s pressavdelning har kommenterat uppgifterna och sagt att mötet är något som man gör i början av varje ny säsong.

”Vi är i början av ett nytt år och då samlar bland andra H&M-varumärket sina team för att berätta om mål och fokus för 2018. Detta är något vi gör på olika sätt i början av varje säsong för att skapa gemensam riktning framåt”.

ANNONS
ANNONS

H&M:s pressavdelning dementerade samtidigt att mötet kan komma att inkludera sparåtgärder och det är även känt att vd Karl-Johan Persson inte kommer att delta. I stället är det cheferna för H&M-varumärket, Fredrik Olsson och Madeleine Persson, som kommer att informera personalen.