ANNONS

Här är marknadens 7 bästa surfplattor

archos-101.jpg

Apple kommer sannolikt snart att presentera sin uppföljare till succé-surfplattan Ipad. Dagens PS har tidigare skrivit om Kevin Rose, grundare av tekniksajten Digg, som hävdade att Ipad 2 ”enligt mycket säkra källor” kommer att presenteras i början av februari.

ANNONS
ANNONS

Pryltidningen Engadget publicerade även nyligen vad som påstods vara bilder på en prototyp av den nya surfplattan. Tidningens källor uppgav också att produkten mest sannolikt skulle lanseras i början av april – ett år efter första generationens Ipad.

När Ipad släpptes för ett år sedan fanns det, och i viss mån även i dag, en skepsis mot surfplattan och många ifrågasatte vad man ska ha den till. Nu har de flesta dator- och mobiltillverkare släppt egna och marknaden har onekligen växt lavinartat.

Är du sugen på surfplatta och orkar inte vänta på Apples uppföljare bör du kolla in jämförelsesajten Alatest.com:s lista i bildspelet till höger. På sajten analyseras recensioner och pryltester från medier över hela världen och produkterna betygsätts sedan på en skala mellan 1-100.

Alatest.com:  Marknadens 7 just nu bästa surfplattor i bildspelet till höger ►

I denna artikel

ANNONS
ANNONS

ANNONS
ANNONS