ANNONS
ANNONS

PS-podden: Ledarskapets flöde

Två av världens mäktigaste ledare. Men även på mindre nivå, i företag och till och med i familjen, finns ett ledarskap som hela tiden är i rörelse. Lyssna på coach Mats Venndahl i nya avsnittet av PS-podden när han förklarar hur olika former av ledarskap hela tiden rör sig organiskt. (Foto: TT)

Ett ledarskap är aldrig statiskt utan alltid i utveckling, alltid i rörelse. En som förstått det, och som hjälper andra att förstå det, är coach Mats Venndahl.

”Allting är i rörelse”döpte Ulf Lundell en av sina senaste romaner till.

Det är ju så, allting är verkligen i rörelse.

ANNONS
ANNONS

Det gäller i högsta grad även ledarskap.

En som arbetat med många stora företags ledarskap är prisbelönade coachen Mats Venndahl.

Han pratar i PS-podden om olika sorters ledarskaps olika versioner av dynamik och utveckling, hur ledarskap, på alla nivåer, hela tiden är i rörelse, skiftar form, anpassar sig efter tidens gång.

Han berättar detaljerat och underhållande om hur olika företag är olika bra på att handskas med detta flöde, hur nya, unga företag ofta har en fördel i förhållande till äldre företag men att även dessa har en god chans att utvecklas om man inser mekanismerna bakom ledarskapets flöde.

Mats Venndahl arbetade själv tidigare inom näringslivet innan han sadlade om och hjälper nu flera stora företag med att strukturera och coacha både chefer och medarbetare till ett bättre samförstånd inför de ständiga utmaningar som varje organisation står inför.

Det blir även tid för ett samtal om mer nära former av ledarskap, strukturer i familjer och nära relationer.

Klicka och lyssna på avsnittet nedan.

ANNONS
I denna artikel


ANNONS

ANNONS