ANNONS
SPONSRAD ARTIKEL VAD ÄR DETTA?

Optimal app gör ditt hem och din arbetsplats säkrare

Kontroll dygnet runt, smarta notiser och säker krypterad teknologi ger dig sinnesro. Sluta oroa dig över att tappa dina nycklar, hantera extranycklar till dina gäster eller gömma nyckeln under en kruka.

native-1

Glue Smart Lock är en produkt som är nästan barnsligt enkel att använda men ändå nästa teknologiska steg när det gäller att göra ditt hem säkrare. Glue hjälper dig både som företag och privatperson att få smartare tillgång till din arbetsplats och bostad. Du kontrollerar helt och fullt vilka som kommer och går och kan till och med ge vänner och bekanta temporärt inträde i ditt hem. Kolla in produkten här.

ANNONS
ANNONS

Är du sen till mötet? Hinner du inte hem för att släppa in hundvakten? Glue Smart Lock säkerställer att du kan släppa in kunder och leverantörer. Sitter du på stranden i Marbella och har helt glömt att hantverkarna skulle dyka upp? Inga problem, du kan använda den här produkten var som helst och när som helst.

Sajten IDG.se testade så sent som i oktober nya låsanordningar till ytterdörrar som ska göra våra hem säkrare och vår vardag enklare. Där hamnar Glue Smart Kit i topp med betyget nio av tio.

Beställ produkten idag – erbjudandet är tidsbegränsat. Klicka här!

I denna artikel

ANNONS
ANNONS

ANNONS
ANNONS