ANNONS
ANNONS

Expansionsbehov? Här finns hjälpen

Misströsta inte för att banken sagt nej, det finns andra aktörer som i väsentligt högre grad beviljar ditt företags låneansökan. Snart kanske du kan jubla och vara glad, precis som personerna på bilden. (Foto: Unsplash.com)

Ge inte upp hoppet. När banken säger nej finns det andra finansieringslösningar.

Här är en aktör som gärna vill bidra till att ditt företag får möjlighet att växa. Ansökan är enkel och svaret får du snabbt.

Ett par tips på vägen för dig som söker företagslån är att vara förberedd och målinriktad.

ANNONS
ANNONS

Om långivaren får grepp om hur din affärsverksamhet och framtid ser ut underlättar det handläggningen. Var alltså tydlig med dina visioner, om det efterfrågas, och hur din plan ser ut för att nå dit.

Se gärna till att ha en budget klar för intäkter, kostnader och kassaflöden och förklara vid önskemål hur du tänkt betala tillbaka lånet.

I många fall räknar långivare på om din verksamhet genererar tillräckligt med pengar för att täcka både räntor och amortering för lånet. Därför är det bra om du kan redogöra för hur bolaget planerat att återbetala lånet.

Om lånet ska finansiera en investering, till exempel inköp av en ny maskin, är det en fördel om du visar hur investeringen ökar produktionskapaciteten och vilken effekt den ökade volymen får på bolagets omsättning och resultat.

I första hand är det alltså viktigt att du är tydlig med vad lånet ska användas till, och kom ihåg att inte göra några lyckokalkyler när du presenterar företagets budget.

Ta tillfället i akt och ansök i dag om ett företagslån, dina chanser att få ja är goda.

Uppland Kredit arbetar med finansiering av mindre och medelstora företag. Vårt mål hos Uppland Kredit är att göra det hela enklare för småföretagare, allt ifrån ansökan om företagslån, utbetalning och tillslut återbetalningen.

ANNONS
I denna artikel


ANNONS

ANNONS