ANNONS
ANNONS

Strandvägen-våning till salu för 65 miljoner

Östermalmsmäklaren Richard Lagerling tror den lyxiga Strandvägen-våningen får ett slutpris på över 65 miljoner kronor. (Foto: skärmdump från Hemnet)

Mäklaren tippar att priset för lyxvåningen i slutändan blir högre än så. ”Det finns ett antal som är starkt intresserade, så jag skulle inte bli förvånad om det blev en budgivning”, säger Richard Lagerling till Dagens Industri.

Den aktuella lägenheten på Stockholms mest fashionabla gatuadress är på 369 kvadratmeter, har nio rum, fyra badrum, rejält tilltagna sällskapsytor och en separat barnavdelning med egen entré.

Den exklusiva bostadsrätten lämpar sig alltså för en barnfamilj.

ANNONS
ANNONS

”Den största delen som tittar på så pass stora våningar är barnfamiljer, det är entreprenörer och det är familjer som flyttat utomlands och som nu flyttar hem”, förklarar Richard Lagerling i Di, som uppger att objektet för ovanlighetens skull annonseras ut på Hemnet.

Det är över huvud taget inte ofta lyxvåningar av det här slaget kommer ut på bostadsmarknaden. Enligt Richard Lagerling, som varit mäklare på Östermalm i 27 år, sker det ungefär vart tredje år.

Han konstaterar också att marknadskrafterna styr och inte räntor och amorteringar när det är frågan om den här typen av förmögna spekulanter.

Spana in alla bilderna på lyxbostaden på Strandvägen 61.

ANNONS
I denna artikel


ANNONS

ANNONS