ANNONS

Uppstickare årets bästa sakförsäkringsbolag

Veteranen Skandia Liv utsågs till ”årets livförsäkringsbolag” och välkända Söderberg & Partners och Insplanet till ”årets försäkringsförmedlare”. Men som ”årets sakförsäkringsbolag” var det nystartade Vardia som hyllades på scen.

ANNONS
ANNONS

”Det här känns helt fantastiskt och ett bevis på att vårt hårda arbete det senaste året gett resultat. Det är också kul att se att ett branschorgan väljer att premiera en pigg nytänkare”, säger Andreas Önstorp, vd för Vardia Försäkring, i en kommentar.

Priset årets sakförsäkringsbolag går varje år till ett sakförsäkringsbolag verksamt i Sverige som under det senaste året har åstadkommit något som har utvecklat den svenska försäkringsmarknaden. Vid bedömningen tas hänsyn till utveckling av totalkostnadsprocent, resultat, produktutveckling och marknadsutveckling.

Vardia erbjuder privatpersoner bland annat bilförsäkring, hemförsäkring, villaförsäkring samt sjuk- och olycksfallsförsäkring. Verksamheten bedrivs genom Scandinavian Insurance Group AS i Norge och för den svenska satsningen, Vardia Försäkring AB med kontor i Stockholm, Luleå och Skellefteå, har koncernen lockat nyckelpersoner från Moderna Försäkringar.

Branschgalans jury noterar att Vardia startade sin operativa verksamhet under 2011 och redan första året hade en omsättning på 100 miljoner kronor.

”Bolaget har snabbt etablerat sig på sakförsäkringsmarknaden genom partnersamarbeten och skräddarsydda försäkringslösningar. Vardia har skapat de geografiska försäkringskoncepten Norrlandsförsäkring och Stockholmsförsäkring som är anpassade efter de specifika förhållanden som finns just där kunderna bor”, lyder motiveringen.

Prisutdelningen ägde rum på torsdagskvällen på restaurang Nalen i Stockholm.

PS. Håll dig à jour med vårt dagliga nyhetsbrev! Dagens PS har också publikationer inom privatekonomi, prylar, resor, it, media, reklam, karriär och börs. Klicka här för mer information!

I denna artikel

ANNONS
ANNONS

ANNONS
ANNONS