Om Dagens PS

Dagens PS är den optimala nyhetssajten för dig som älskar det bästa av det mesta med tyngdpunkt på business och entreprenörskap.

Våra redaktörer sammanfattar, analyserar, refererar och stundtals kommenterar med fingertoppskänsla dagens enorma, världsomspännande nyhetsbrus. Vi skräddarsyr och paketerar materialet snyggt och, vår vana trogen, med en både ödmjuk och uppkäftig rubriksättning i dagliga nyhetsbrev och i sociala medier.

Vår övertygelse här på Dagens PS är och har alltid varit att gratis nyheter är bra nyheter. Varför ödsla dyrbar tid på att surfa in och läsa 100 nyhetssajter när du kan få hjärnkoll på rubbet på rekordtid?

Tidningen Internet World har beskrivit Dagens PS som ”en livboj”. Vi hade inte kunnat säga det bättre själva.

Dagens PS gjorde entré på internet redan 2004 och var på sitt sätt och med ett på den tiden unikt koncept en pionjär i branschen. Tidningen grundades av bland andra medieprofilerna Bengt Uggla och Pontus Schultz.

Sedan våren 2016 ägs Dagens PS av Signia Group och de senaste veckorna har tidningen genomgått ett revolutionerande lyft. Sajten har fått en helt ny och fräsch layout, den är mer lättnavigerad och användarvänlig och givetvis också mobilanpassad i alla enheter.

Dagens PS växer så det knakar och är i dag trafikmässigt större än på väldigt länge. Ambitionen är att växa ännu mer – givetvis med dig som läsare i fokus. Våra produkter har i dag en totalupplaga på runt 11 miljoner nyhetsmejl i månaden. Sajten har omkring 200 000 unika besökare i månaden.