ANNONS
ANNONS

Ta en rundtur på ”Sveriges snyggaste kontor 2013”

1468_orig.jpg

Tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor arrangeras av magasinet Lokalnytt, för tredje gången. Förra året vann Malmöföretaget Ideas.

Under hösten har företag över hela Sverige nominerat sina kontor till tävlingen på sajten sverigessnyggastekontor.se. Tre finalbidrag har röstats fram. En kvalificerad jury, under ledning av arkitekten Magnus Månsson, har sedan utsett de tre vinnarkontoren.

Microsofts Sverigekontor ligger i Kista och är skapat av Murman arkitekter.

ANNONS
ANNONS

BILDEXTRA: Här är Sveriges snyggaste kontor »

Så här lyder juryns motivering:

“Sveriges snyggaste kontor 2013 är väl anpassat till och utvecklar vidare det nya rationella arbetslivet, och med stadens strukturella mångfald som utgångspunkt och organisatoriska idé skapas en mycket attraktiv arbetsplats. Allt är genomfört på ett inspirerande och väl genomarbetat sätt, där en hög arkitektonisk nivå på ett behärskat sätt hanterar en varierad formvärld som sammantaget ger Microsoft en mycket stimulerande arbetssituation för lång tid framöver.”

HÅLL DIG À JOUR MED VÅRA GRATIS NYHETSBREV. DAGENS PS TJÄNST GER DIG DET BÄSTA FRÅN SVENSKA OCH INTERNATIONELLA MEDIER – ALLT SAMLAT PÅ ETT STÄLLE. KLICKA HÄR!

ANNONS
I denna artikel


ANNONS

ANNONS