ANNONS
ANNONS

”Släpp Angry Birds – satsa på familjen!”

Sju av tio kollektivresenärer har mellan 30 minuter och två timmars resväg till och från jobbet varje dag. Endast drygt tre av tio använder resvägen för att arbeta, visar en undersökning som it-konsultbolaget Claremont låtit genomföra (läs rapporten här).

Trots att vi i dag har tekniken så får de flesta inte tillgodoräkna sig pendlingstiden som arbetstid. Eftersom många ägnar restiden åt spel eller tidningen Metro måste de i stället jobba extra på kvällen.

”Vem vill inte hellre umgås med familjen med gott samvete? Dessutom är det i dag ofta någon av föräldrarna som måste jobba deltid när barnen ska hämtas och lämnas på dagis och fritids. Det skulle många kunna slippa om det gick att tillgodoräkna sig restiden som arbete”, skriver Peter Lundström i Ny Teknik.

ANNONS
ANNONS

Det går på tåget, tunnelbanan och bussen i dag alldeles utmärkt att läsa och skicka mejl, tidrapportera, attestera, rapportera och analysera.

”Sedan har alla möjlighet att välja om och när de vill spela Angry Birds, själva eller tillsammans med familjen”, skriver Lundström.


ANNONS
I denna artikel


ANNONS

ANNONS