ANNONS
ANNONS

Percy Nilssons iskalla drag i Hemglass-bråket

percy-nilsson.jpg

Dagens PS har tidigare rapporterat om att åtal väckts mot byggmiljonären Percy Nilsson för skadegörelse av en Hemglassbil.

LÄS ÄVEN: Känd affärsman åtalas för attack med borr »

I en debattartikel i Dagens Industri skriver Percy Nilsson att han i åratal irriterat sig på Hemglass melodislinga.

”Jag har fått mejl, telefonsamtal och brev från massor med människor som stöttar mig. Kolla in ”Hemglass sluta tuta” på Facebook, även där pågår kampen”, skriver entreprenören i DI (läs debattartikeln här).

ANNONS
ANNONS

Han menar att det är ”en gåta” att Hemglass kan få ha monopol på försäljning med melodislinga – utan att ens ha sökt tillstånd. För att ”testa” systemet har Percy Nilsson därför, hör och häpna, själv sökt tillstånd för att få starta ambulerande försäljning med ”trudelutt”.

Miljonären vill bland annat sälja frukt, leksaker, kaffe med tillbehör och läsk.

”Ja just det, jag har sökt tillstånd att sälja hörselskydd också. För det kan nog bli strykande åtgång på dem när Hemglass, mina försäljningsbilar och förhoppningsvis fiskbilen med flera kör runt med varierande musikslingor och roar svenska folket”, skriver Percy Nilsson.
 

HÅLL DIG À JOUR MED VÅRA GRATIS NYHETSBREV. DAGENS PS TJÄNST GER DIG DET BÄSTA FRÅN SVENSKA OCH INTERNATIONELLA MEDIER – ALLT SAMLAT PÅ ETT STÄLLE. KLICKA HÄR!

ANNONS
I denna artikel


ANNONS

ANNONS