ANNONS
ANNONS

Se upp! Ny sajt skvallrar om din arbetsplats

inside.jpg

På jobinside.se kan anställda dela med sig av omdömen om nuvarande och före detta arbetsgivare. På en skala från 1 till 10 rankas du som är chef utifrån faktorer som lönesättning, ledning och arbetsmiljö.

200 arbetsplatser finns i dag på listan och som man kanske kunde gissa handlar inläggen ofta om före detta anställda som är missnöjda med företaget i fråga. Det är lätt att vara kaxig när man är anonym.

På Jobinside.se får vi bland annat veta att chefen på vägkrogen Dinners Ekolskrog i Bålsta är ”totalt inkompetent” och inte tar hänsyn till de anställdas rättigheter. På Semcom i Göteborg är ledningen helt osynlig medan en arg före detta anställd på Clas Ohlson i Malmö berättar att han ”aldrig jobbat under en sämre butikschef samt arbetsledare”.

ANNONS
ANNONS

TopCab i Sundbyberg har ”en idiot till VD som skiter i allt”, om man får tro signaturen Bimman.

Bland de arbetsplatser som får bra betyg märks Sollefteå sjukhus, Viking Line och Norrköpings kommun. Om Combitech i Jönköping kan vi läsa att det är en ”otroligt inspirerande organisation med ett tänk där individen står i centrum”.

”Jag har haft många jobb, bland annat som bryggeriarbetare och rivningsarbetare, och vet hur svårt det är att få en uppfattning om en arbetsplats innan man har börjat där. Genom att anställda delar med sig av sina erfarenheter kan den som söker jobb få värdefull information”, säger Joachim Pettersson Vikström till LO Tidningen.

Sajten hittar du här.

ANNONS
I denna artikel


ANNONS

ANNONS