ANNONS

Zlatan miljoner rikare på actionspel

Zlatan spelar huvudrollen i Zlatan Legends-spelet, som släpps den 17 augusti. (Foto: Skärmdump från Youtube)

Fotbollshjälten har blivit rymdhjälte och skär nu guld med täljkniv.

ANNONS
ANNONS

Det handlar förstås om det svenska fotbollsproffsets kliv in i spelindustrin, som inte kan liknas vid annat än en formidabel succé redan innan det nya spelet där han själv har huvudrollen kommit ut på marknaden.

Enligt SvD Näringsliv har Zlatans ägarbolag dragit in en storvinst på 90 miljoner kronor – på bara åtta månader.

Zlatan Legends släpps den 17 augusti och bakom spelet står Stockholmsbolaget Isbit Games.

Zlatan Ibrahimovic seglade upp som ägare förra året. Dock betalade Zlatan inga pengar – som DagensPS tidigare berättat – utan lånade i stället ut sin karaktär.

Den tidigare landslagsstjärnan äger i dag drygt 10 procent av bolaget – hans andel är enligt Di Digital värd 11 miljoner kronor – som enligt medieuppgifter tidigare har släppt två spelserier: Batterijakten-serien och First Person Lover.

Om mindre än en vecka släpps alltså nya spelet Zlatan Legends, som tagit ett par år att ta fram och där Zlatan uppträder som rymdhjälte i klassisk superhjältekostym.

Nedan kan du se trailern till Zlatan Legends:

Zlatan Ibrahimovic är sedan länge etablerad i affärsvärlden – vid sidan av fotbillskarriären – och hans varumärke figurerar både som parfymer och i klädkollektioner, dessutom har han investerat i ett dryckesföretag och gjort flera lukrativa bostadsaffärer.

I denna artikel

ANNONS
ANNONS

ANNONS
ANNONS