ANNONS
ANNONS

Börsskvaller: Nelly på väg att säljas

Enligt Affärsvärldens skvallersida Börsgolvet är e-handelsbolaget Nelly på väg att säljas för 2 miljarder. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. (Foto: TT)

E-handelsbolaget Nelly, som ägs av Qliro, är på väg att säljas för 2 miljarder kronor, enligt Affärsvärldens skvallersida Börsgolvet.

”Desperationen är stor bland de gamla retailbolagen som är fast i sina butiksnät och de tvingas öppna plånboken rejält för att jaga hem lite tillväxt till aktieägarna”, skriver Affärsvärlden och hänvisar på typiskt Börsgolvetvis till källan ”Hurtbullen”.

Ett antal företag pekas ut som potentiella köpare, däribland finska Stockman (ägare till Lindex) och finansmannen Rune Andersson som med sin Mellby Gård är storägare i KappAhl. Även riskkapitaljätten Nordic Capital (ägare till Ellos och Gina Tricot) och Axel Johnson-sfären (ägare till Åhlens) kan också vara intresserade av ett köp.

ANNONS
ANNONS

Nyhetssajten Breakit uppmärksammar uppgifterna och bedömer dem som väldigt trovärdiga. Enligt tekniksajten väntas en affär sannolikt ske senast i höst.

ANNONS
I denna artikel


ANNONS

ANNONS