ANNONS
ANNONS

Supertips: Köpläge i 1.600-procentare

I artikeln får du tips på en aktie som avkastat nästan 1.600 procent på 20 år, och enligt analysen finns det mer att krama ur pappret. Bilden är från NY-börsen. (Foto: TT)

Så mycket har börspappret gett sina aktieägare i avkastning på 20 år, enligt Di.

Det är Dagens Industri som skriver om ”börskrossaren” och tror att det finns mer potential i aktien, det är ett gyllene tillfälle att slå till på aktien, anser tidningen i en analys.

”Den som köpte Lundbergs till den höga värderingen för två år sedan har inte gjort någon lysande affär. Men över tiden har det trots allt varit en bra affär att låta Fredrik Lundberg förvalta pengarna. På 20 år har aktien nästan avkastat 1.600 procent med återinvesterade utdelningar jämfört med knappt 300 procent för börsen. Det är få fonder som slår bolagets förvaltningskostnad på 0,07 procent”, skriver Di:s Magnus Dagel.

ANNONS
ANNONS

Enligt börsproffset kan det vara läge att satsa på lågriskaktien, som investmentbolaget Lundberg beskrivs som. Aktiekursen har de senaste två åren varit stillastående, framgår det, men nu väntas det bli ett uppryck igen, dessutom handlas fastighetssektorn till en premie på 8 procent samtidigt som rabatten är 10 procent på Lundberg-aktien.

ANNONS
I denna artikel


ANNONS

ANNONS