Annonsera på Dagens PS

Över 1 miljon kontakter med företagsledare, beslutsfattare och placerare varje vecka.

För oss är livet rikare än ”bara” börskurser och andras affärer. Politik, privatekonomi, prylar och fritid är exempel på ämnen som också intresserar oss mycket.

Som människor. Och konsumenter.

Ett unikt koncept

Slipp surfa på 100 sajter.

Dagens PS är ett unikt koncept – en tidningarnas tidning på nätet. Varje dag får nästan 90.000 prenumeranter två e-tidningar (morgon och kväll) så att de lätt håller sig uppdaterade utan att behöva läsa all världens tidningar och sajter.

Vi hälsar dig välkommen till oss! Oavsett om du är läsare eller annonsör.

Exklusiv display

Dagens PS erbjuder samtliga av de främsta premiumformaten.

Desktop

Mobile

Nyhetsbrev

Prislista


Format Dimensioner (px) Storlek (kb)
Takeover 1200 x 620 200
Sticky 980 x 120 200
Panorama 980 x 240 200
Insider 300 x 250 200
Artikelmodul 468 x 240 200
Mobil 320 x 320 200
Nyhetsbrev 580 x 300 100

Sponsorpaket: True native

Riktig content marketing – verkliga reads.

Alla pratar native, men få gör det på riktigt. Content marketing har ökat lavinartat i takt med att allt fler inser styrkan i det skrivna ordet, men de flesta verkar nöja sig med en artikel eller två . Hos oss är detta bara början…

På Dagens PS gör vi research, lägger strategi, producerar och paketerar innehållet – åt dig. I ett unikt helhetsgrepp låter vi vår vassa redaktion fatta pennan för just ditt företag för att få ut ert budskap på rätt sätt – i rätt kontext – till rätt målgrupp.

Hitta vinkeln och engagera din publik

I Dagens PS sponsorpaket låter vi dig som annonsör sätta agendan. Sysslar ert företag exempelvis med trading eller fondförvaltning? Då är det självklart här ni ska synas. Oavsett hur just er nisch ser ut gör vi djupdykningen för att vaska fram de mest värdefulla mottagarna.

– Varje artikel som skrivs under temat ni väljer syns med ert varumärke på huvudsponsorplats.

– Varje person som läser en artikel med er som huvudsponsor kopplas till en unik e-postadress. Som tillval kan ni skicka ett skräddarsytt erbjudande till de personer som har visat intresse för er nisch och ert varumärke.

Er berättelse – vår story

Utöver premiumexponering i samtliga artiklar har ni även möjlighet publicera renodlade native-artiklar, i rätt sammanhang och i rätt kontext. Skrivna av oss, eller er själva – ni väljer.

Optimera. Paketera. Konvertera.

Genom stegen ovan tar vi nu fram en ny micromålgrupp – helt unik för dig som annonsör. Tack vare ökad varumärkeskännedom och en starkare relation till ert företag är det dags att prata direkt med läsaren.

– Skicka ett riktat e-posterbjudande till er nya micromålgrupp

Kontakt

Kontakta oss idag för vidare detaljer om hur vi kan skräddarsy ditt innehåll!

Marina Övergren
marina.overgren@contentlab.se
073 – 079 91 47