ANNONS
ANNONS

PS guidar: Bila till Paris – på en tank

bilny.jpg

Den oberoende nybilsguiden Facit.com listar bilarna som tar dig till Paris på en tank. Frankrike är en av de populäraste resmålen för svenska bilturister.

Dyrt bränsle avskräcker inte svenskarna från att ta bilen på sin semester. Enligt en nyligen genomförd undersökning om svenskarnas bilsemestervanor så planerar mer än var tredje bilägare att ta bilen på sin semester . För att göra det enklare för personer som funderar på en ny bil och samtidigt har ett intresse kring bilsemester, presenterar nybilsguiden Facit.com listan på bilar som tar dig till Paris och andra populära turistorter på en tankning.

”Att ta bilen på semestern är både praktiskt och roligt. Men en gammal bränsletörstig bil kan snabbt sätta sordi över resan. Därför har vi tagit fram unika listor på nybilar som både har stor tank och låg bränsleförbrukning så man kan få pengar över till annat på bilsemestern”,  säger Victor Dahlborg, vd på Facit.com

ANNONS
ANNONS

Enligt undersökningen vill svenskarna helst ta bilen till länder som Italien,  Frankrike, Tyskland och Österrike. Hela 44 procent av skånska bilägare funderar på att ta bilen söderut på semstern. 

”En av fördelarna med nya bilar är de ofta drar mindre bränsle än äldre bilar av samma modell.  Men då Sverige har bland de dyraste bränslepriserna i Europa kan det vara ett tips att tanka bilen full när man kommer till Tyskland. Dieselpriserna är nämligen cirka 17 procent dyrare i Sverige , konstaterar Victor Dahlborg.

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

ANNONS
I denna artikel


ANNONS

ANNONS